Onsdagstur 1. juli
Vi var 4 medlemmer der mødtes i Roskilde. En sidevognsmaskine og to solo Nimbusser.

Vejret var lidt overskyet, så det var et fint vejr til en tur på Nimbus. Vi skal til Køge havn. Fra Roskilde kører vi til Vor Frue og herfra gennem Kamstrup og Brordrup til Gadstrup, hvorfra vi fortsætter til Ramsølille og Havdrup. Herfra kører vi gennem Kr. Skensved og Navrbjerg. Turen gå videre, gennem Køge Transportcenter, som er et trist område med store lagerbygninger, helt uden vinduer. Døre findes heller ikke i dette område, kun store ladeporte. Turen fortsætter herfra til Køge Marina, hvor vi nød vores medbragte drikkevarer.
Lige før opbrud kom der nogle solstrejf. Dette var dog kortvarig, så jeg håber, at alle nåede hjem, før det begynte at plaske ned med vand.

Jens

   

Onsdagstur 24. juni

Vejret var strålende og der var mødt 6 nimbusser og 7 medlemmer op til den lange tur til Eremitageslottet i Dyrehaven. Den ene nimbus kørte dog hjem igen inden turen startede.

Vi kørte over St. Valby, Gundsømagle, Hove, Smørumovre, Jonstrup og gennem Hareskoven og Frederiksdal til Hjortekærporten. Der var tilfældigt mødt en del veteranbiler op ved Eremitageslottet.

   

 

  

Onsdagstur 17. juni.

Brotur: HKH Kronprinsesse Marys bro, og HKH Kronprins Frederiks bro.

Vi var 7 medlemmer der deltog i denne flotte tur gennem Hornsherred.

Annette viste vej og førte os ad små fine veje, hvor vi kørte gennem Bonderup og Skuldelev til Tørslev Hage, hvor HKH Kronprinsesse Marys bro begynder.

Det er en flot bro at køre på med en fin udsigt over vandet, hvor der var gang i sejlbådene. Broen har landgang ved Marbæk.

Herfra kørte vi til ishuset ved HKH Kronprins Frederiks bro. Her mødte vi et andet medlem af Roskilde Nimbusklub, Flemming Ovesen, som viste os sin fine veteranbil.

I forbindelse med broen er Hornsherred blevet forsynet med mange rundkørsler. Uden en lokal guide, kunne denne tur været blevet meget lang.

Tak til Annette, for en god tur.

Jens

   
Onsdagstur 10. juni 2020

På havnen i Roskilde mødtes vi 11 medlemmer.

9 af os fortsatte, med 4 sidevognsmaskiner og 4 solo Nimbusser, og med Lars som turleder, til Karlstrup Kalkgrav.

Det var en fin tur, hvor vi kørte gennem Darup, Kamstrup, Gadstrup, Snoldelev og Hastrup til Karlstrup, hvor vi besøgte kalkgraven.

På stedet er der brudt kalk fra 1843, til det stoppede i 1975.

Søen er Sjællands klareste sø. Den har en omkreds på ca. 2 km, og en max dybde på 14 m.

Her nød vi vores medbragte drikkevarer, og Jettes småkager.

 

Tak for en god tur.

Jens

   
 
3. juni
 
Hej,
 
Solen skinnede fra en klar blå himmel. Vores medlemmer kom en efter en efter en. Der kom 12 Nimbusser og 15 medlemmer og en gæst på bagsædet.
 
Fantastisk og rigtig dejlig at se.
 
Mens vi ventede på at klokken blev 18.30 fik vi et lille besøg fra "Lovens lange-arm". Han talte og talte, da vi var samlet mange mennesker, men vi var samlet i 2 grupper af under 10, som myndigheder anbefaler og siger. 
 
Erik (klubbens nyeste medlem) havde lavet en flot tur, som han selv siger - han er lokal kendt.
 
Turen: Fra Roskilde: Svogerslev - Gevninge - Abbetved - Kirke Såby - Kisserup - Hvalsø. Stop ved søen - kaffedrikning m.v. Der er også en café, hvis nogen skulle foretrække dette. Afstand fra Roskilde havn ca. 25 km.
 
Under turen samlede vi endnu en nimbus op på vejen, så vi blev 13 nimbusser i alt. En mægtig syn. 
Vi parkerede ved Fakta i Kr. Hvalsø og gik over til den flotte sø midt i byen.
 
En rigtig dejlig og hyggelig aften. Tak til Erik.
 
Næste uge, har Lars tilbudt at før an til "grus gravene"
 
Mvh.
Alan
 
 
 
27. maj
 
Hej,
 
Lidt forsinket og udfordret på den tekniske side, men klar igen. 
 
Vi var 7 medlemmer på 6 Nimbusser der var mødt ved Roskilde havn. Vi skulle ud i det blå. Bruno tilbød at før an.
 
Vi kørte igennem Skt. Hans område ud til Herslev Strand, hvor Bruno fortalte om turen, som skulle forbi film lokation fra Morten Koch film, Sjællands mindste kirke og op ad den fine allé. Ledreborgslotten kørte vi også forbi. Forbi golfklubben og det 19'ende hul nåede vi også at svinge forbi. Videre på de små veje nåede vi frem til Sagnland.  
 
Mens vi drak vores kaffe og småsnakkede, blev vi vidner til en territoriale magtkamp. Intet at gøre med rocker eller bandekrig, det var en hanekamp.
 
En dejlig tur og aften. Tak til Bruno. 🙂
 
Mvh
Alan
   
20. maj
 
Hej,
 
Klubbens første onsdags-tur i 2020 blev vellykket, solen skinnede, 9 nimbusser og 12 medlemmer deltog. Fantastisk. 
 
Turen gik fint, efter vi først kom igang, selvom vi kørte igennem en del lys-kryds og rundkørsler og små veje omkring Roskilde. Vi holdt en lille pause ved den ny Harley Davidsen butik, hvor vi nøjedes med bare at kikke igennem vinduerne på de flotte motorcykler. Vi kørte videre til vores destination - Stændertorvet, midt i Roskilde. Her mistede vi en del, som åbenbart bare ville se mere af Roskilde by, inden de mødte frem til torvet.
 
Livet er fuld af dejlig overraskelser. På torvet, takket være Kirsten og Ib, nød vi dejlig hjemmebagt kage til vores medbragte kaffe/te. En stor tak fra alle der var med på turen. 🙂
 
Der vil også være en tur næste uge. Alle er velkomme til at finde ud af hvor turen ender. På gensyn.
 
Mvh Alan
   
   
 Hej,
Godt nytår alle sammen.
Tradition tro holdt klubben Nytårstaffel. Igen i år blev det i Byens Hus. Vi blev ikke så mange, men det var en hyggelig eftermiddag, med sild og hjemmelavet karry dressing, fisk og flere slags smørrebrød. Det hører til, at fiskene skal ha' noget at svømme i, og det var der også. Dessert blev også serveret med fastelavnsboller med creme og flødeskum. Tak til Hans Henning, der sponsorerede noget til kaffen.
Bjarne havde en lille tavle med, med 20 dele, der findes på Nimbuserne. Vi var hårdt pressede, og 2 af vores medlemmer fandt frem til 3 korrekte svar. Der var mange gode forslag, som desværre ikke var gode nok.

Nu kan vi se frem til, hvad 2020 bringer. 🙂

Mvh. Alan