Udskriv

 

 
Hej,
 
Klubbens første onsdags-tur i 2020 blev vellykket, solen skinnede, 9 nimbusser og 12 medlemmer deltog. Fantastisk. 
 
Turen gik fint, efter vi først kom igang, selvom vi kørte igennem en del lys-kryds og rundkørsler og små veje omkring Roskilde. Vi holdt en lille pause ved den ny Harley Davidsen butik, hvor vi nøjedes med bare at kikke igennem vinduerne på de flotte motorcykler. Vi kørte videre til vores destination - Stændertorvet, midt i Roskilde. Her mistede vi en del, som åbenbart bare ville se mere af Roskilde by, inden de mødte frem til torvet.
 
Livet er fuld af dejlig overraskelser. På torvet, takket være Kirsten og Ib, nød vi dejlig hjemmebagt kage til vores medbragte kaffe/te. En stor tak fra alle der var med på turen. 🙂
 
Der vil også være en tur næste uge. Alle er velkomme til at finde ud af hvor turen ender. På gensyn.
 
Mvh Alan
   
   
   
 Hej,
Godt nytår alle sammen.
Tradition tro holdt klubben Nytårstaffel. Igen i år blev det i Byens Hus. Vi blev ikke så mange, men det var en hyggelig eftermiddag, med sild og hjemmelavet karry dressing, fisk og flere slags smørrebrød. Det hører til, at fiskene skal ha' noget at svømme i, og det var der også. Dessert blev også serveret med fastelavnsboller med creme og flødeskum. Tak til Hans Henning, der sponsorerede noget til kaffen.
Bjarne havde en lille tavle med, med 20 dele, der findes på Nimbuserne. Vi var hårdt pressede, og 2 af vores medlemmer fandt frem til 3 korrekte svar. Der var mange gode forslag, som desværre ikke var gode nok.

Nu kan vi se frem til, hvad 2020 bringer. 🙂

Mvh. Alan