11. september 2022
 
Fire flotte fyre på fire fine Nimbusser mødte op på Roskilde havn denne søndag formiddag for at tage på løvfaldstur til koldkrigsmuseet Stevnsfortet. Ikke alle veje fører til Stevns, men nogle gør. En del af disse er tilmed Nimbus-venlige, dvs. smalle og krogede, således at humlebierne kan lyde som humlebier og ikke som en hvæsende hankat. Ad sådanne bagveje nåede vi frem tids nok til at konstatere, at næste guidede tur i den underjordiske del af fortet netop var afgået. Det gav os tid til at indtage den medbragte frokost.
 
Stevnsfortet er et spændende sted, hvor der i den kolde krigs tid blev holdt skarpt øje med russerne, og hvor man altid var klar til at fyre løs mod indtrængere fra sydøst. Desværre kan den underjordiske del af fortet kun besøges på en guidet tur, hvilket angiveligt skulle bero på et krav fra brandmyndighederne. Det står dog ikke umiddelbart klart, hvad der skulle kunne brænde i de kilometerlange gange gennem kalkstenen. Det er næppe brændt kalk, man har i tankerne, men spændende var det i hvert fald at gå rundt dernede. Den overjordiske del er bestemt også et besøg værd, omend en vis militærfaglig viden her vil være en fordel.
 
Efter endt besøg oppe og nede trillede vi hjemad igen, og hermed må man med bedrøvelse konstatere, at sæson 2022 nu er slut. ØV!! Men vi trøster os med, at der i 2023 kommer en ny. Og mon ikke også vi vinterens løb finder ud af at mødes et par gange eller to, som vi plejer?
 
Erik
   

31. august 2022

Ni medlemmer på syv Nimbusser troppede op på Roskilde havn for at drage til Himmelsøen ved Darup, hvor klubben holdt sit traditionelle sæsonafslutningsgrillparty. Dertil kom to medlemmer på nul Nimbusser, Annette og Hans Henning, som pr. alternativt transportmiddel - en almindelig bil - var kørt i forvejen for at fyre op under grillen. Så i alt var 11 medlemmer forsamlet på samme tid og sted. Det må være sæsonrekord.

Bortset fra det efterhånden traditionelle svinkeærinde op ad Maglekildevej - denne gang suppleret med en tur gennem de to Højbrøndsstræder - kørte vi den direkte vej til Himmelsøen, hvor en purk i 8-10-årsalderen med fasthed i stemmen erklærede, at Ivans Nimbus i hvert fald er den sejeste. Enhver indsigelse på vegne af egen Nimbus blev brutalt afvist. Ivans Nimbus er bare den sejeste. Punktum! Det kan vi andre så tænke lidt over.

De to bilister havde fået godt gang i grillen, da vi nåede ned til søen. Som følge af den store tilstrømning viste Annettes dug sig at være for kort, hvorved enkelte medlemmer måtte spise ved et dugløst bord. De kunne så bedre tillade sig at spilde.

Der blev grillet og hygget, mens solen blev så rød mor og til sidst gik ned bag søen. Så blev det både halvmørkt og småkoldt, og så pakkede vi sammen og kørte hjem. 

Erik

   
 
   
   
 
 
24. august 2022
 
Fremgangen i fremmøde måtte tælles i flere hundrede procent, da syv medlemmer på seks solo-Nimbusser i strålende sensommervejr begav sig fra Roskilde havn med Gershøj som mål. Så ingen grund til gråd. Vi agede af sted i adstadigt tempo, ikke mindst fordi en klumpedumpe i bil ikke kunne finde ud af at køre mere end 30-40 km/t ad den snoede vej forbi Boserup skov og videre derudad. To unge gutter på fælles knallert overhalede hele kortegen. 
 
Via veje, som for visses vedkommende kun vanskeligt ville have været passable for en sidevognsmaskine, nåede vi frem til Gershøj havn. Her mødte vi to tidligere medlemmer, nemlig Mogens og Ally Jessen, som dem med lang anciennitet i klubben kendte. Med dug på bordet - vi er vel en anstændig klub - og det gode skib Sagafjord i baggrunden var vi forsøgskaniner ved indtagelsen af en kage, som Annette agter at servere ved sine forældres tilstundende diamantbryllup. Forsøget lykkedes på enhver måde, og de gamle kan godt glæde sig til traktementet. Man har diamantbryllup, når man har været gift i 60 år - med den samme. Herefter vil det som regel kunne forventes, at ægteskabet holder.
 
Tak til Annette for forsøgskage og tillykke med jubilæet til de gamle.
 
Erik
 
 
 
 
20. august 2022
 

Det ikke helt så store ædegilde

 
I forhold til ugens onsdagstur var deltagerantallet forøget med 50 pct. - fra to til tre - da vi på denne vejrmæssigt fine lørdag begav os mod Gilleleje med det erklærede formål at spise fisk. Antallet af Nimbusser var uforandret, nemlig to. Beskedent måske, men en fremgang på 50 pct. er trods alt værd at notere. 
 
Det var således ikke nogen lang Nimbus-kortege, der bevægede sig ud af Roskilde og videre nordpå. Det gik fortrinsvis ad småveje, hvor Annette som bagsædenavigatør styrede slagets gang eller i hvert fald dirigerede, hvor Hans Henning og undertegnede skulle køre hen. Første stop var ved Arresø, hvor vi indtog formiddagskaffen samme sted som på Store Køredag den 5. juni. Her mødte vi en gammel Nimbus-nørd med så mange tatoveringer, at der umuligt kunne skaffes plads til flere. Han snakkede ivrigt og længe om folk, som ingen af os formentlig havde hørt om før. Det har vi så nu. Og et øjeblik efter glemt igen. 
 
Destinationen for dagens tur var havnen i Gilleleje, hvor Nimbusserne nød en passende opmærksomhed. Hos Adamsen på havnen kan man spise fisk, fisk og flere slags fisk. Prisniveauet er absolut acceptabelt, så egenbetalingen burde ikke kunne afskrække nogen fra at deltage. Så ved man det til næste gang. Konceptet er ikke "æd-til-du-styrter" som i Jyllinge, og det var heller ikke nødvendigt. De indkøbte stjerneskud var store og mættende. Der er trods alt også bund i Nimbus-folk, om end der til tider kan være et stykke ned til den.
 
Gilleleje er en hyggelig by, så vi tog en lille fodtur, hvor vi bl.a. kunne kigge over til svenskerne. Det blev de utvivlsomt glade for derovre, og de to garvede berettede for undertegnede novice om klubbens tidligere ture til Kullen. Det kunne man passende gøre igen.
 
På hjemturen delte vi os i to hold, da vi ikke skulle samme vej. Tak til Annette og Hans Henning for god Nimbus-hygge og til Adamsen for god fisk.
 
Erik
   
   
17. august 2022
 
To medlemmer - TO!!! - med hver sin Nimbus, en rød og en blå, sad utrøstelige på den sædvanlige bænk på Roskilde havn, håbe- og længselsfuldt spejdende efter resten af vores klub. Men den kom ikke, hverken helt eller delvis. En enkelt forbipasserende fodgænger gjorde dog livet tåleligt ved at spørge, om det var tilladt at kigge. Det var det. Nok se, ikke køre! Han kunne i øvrigt fortælle meget om tandhjul. Det er helt utroligt, hvad folk går rundt og ved.
 
To medlemmer, ak ja, men hvilke to! MR. PRESIDENT himself og undertegnede. Vi blev hurtigt enige om det uhensigtsmæssige i at forsøge at finde en sø, hvis nærmere beliggenhed ingen af os var bekendt med. Noget sådant kunne let have afstedkommet febrilsk omflakken i det nordsjællandske område, ikke mindst da det på denne tid af året med et citat fra vores tidligere næstformands mor nu tidligt bliver sent. Vores efterladte koner skulle helst ikke sætte en eftersøgning i gang.
 
I mangel af bedre ideer kørte vi i stedet den direkte vej til Svogerslev, hvor vi denne gang ikke travede ud til den lokale trold ved Lynghøjsøerne, men indfandt os på undertegnedes beskedne bopæl. Her var husets frue på forhånd blevet varskoet om, at hun skulle lave kaffe, hvilket hun havde gjort. Således fik vi i det mindste en del af aftenens program realiseret, nemlig "husk termokanden". Tak for kaffe til fruen.
 
Erik
 
10. august 2022
 
Det store ædegilde

Det vakte betydelig opsigt blandt de udendørs gæster hos Restaurant Bondestuen i Jyllinge, da seks Nimbusser med syv medlemmer ombord præcis klokken 19.00 og nul dut svingede ind foran restauranten. Kommentarerne var mange og tilmed venlige. En far til et mindre barn mente at vide, at Nimbusserne var fra dengang, da mormor var ung. Det skulle nok have været oldemor.
 
Bondestuen er ikke et sted for vegetarer. Restauranten har på visse ugedage stegeflæsk på menuen til en særdeles rimelig pris, og man kan æde, til man styrter. Det gjorde vi så. Altså åd - vi styrtede ikke. Der blev serveret flæsk og mere flæsk, og til sidst måtte vi give op. Heldigvis var der ikke æblekage til dessert - eller æbleflæsk, som det blev foreslået. Det ville have kostet en udpumpning.
 
Til fornøjelse for tilskuerne og nok især for os selv startede Nimbusserne beredvilligt, da vi skulle hjemad, selvom de nu havde fået lidt ekstra vægt at slæbe på. En munter og hyggelig aften, hvis konsekvenser straks vil kunne aflæses på en badevægt.
 
Erik
   

3. august 2022

Ni medlemmer jævnt fordelt på syv Nimbusser mødte op på Roskilde havn for at køre på aftenbesøg hos Kirsten Smith i Ringsted. Med Helge i front kørte vi en meget indirekte vej gennem Roskilde og derfra via Lejre, Hvalsø og Store Merløse til Ringsted.

Efter Ibs død er Kirsten flyttet ind i et lille rækkehus i Ringsteds yderste udkant. Her fik vi bekræftet det gamle ord om, at hvor der er hjerterum, er der også husrum. Og hjerterum var der masser af. Vi blev hjerteligt modtaget af Kirsten og fyrsteligt beværtet med både mad og æblekage. Og øl og vand og kaffe og te.

Snakken gik lystigt om såvel gamle som nye dage, og der blev grinet godt igennem. Det var på enhver måde en hyggelig og fornøjelig aften. 

Til muligt mishag - eller forhåbentlig det modsatte - for Kirstens naboer gik starten på hjemturen ikke helt stille af sig. Der blev gasset godt op og dyttet farvel, da kortegen af Nimbusser snørklede sig ud af rækkehusbebyggelsen og satte kursen nordpå. 

Stor tak til Kirsten for en dejlig aften.

Erik

   
27. juli 2022
 
På trods af at der havde været lidt finregn i luften om eftermiddagen mødte 4 medlemmer på 3 Nimbusser op til dagens tur, som var en ø-dag. Det ene medlem var dog kun på et kort men hyggeligt besøg på havnen, inden han kørte hjem igen.
De tilbageværende besluttede at køre en tur over Herslev til Munkholmbroen for at nyde en is. Det var en smuk tur, og da vi nåede frem klarede vejret op og temperaturen steg et par grader. Vi sad i solskin og nød vores "lille" softice. Vi har erfaring med, at de store softice ved Munkholmbroen smelter hurtigere, end du kan nå at spise dem. Det var også lige ved at ske for os med den "lille" udgave.
 
På billedet herunder er der 3 Nimbusser repræsenteret ved Munkholmbroen. Det skyldes at en Nimbus fra Holbæk også kom forbi den aften.
 
Helge
 
13. juli 2022
 
Hi,
 
Nogle af os er allerede taget på ferie, andre har det til gode, mens nogle medlemmer har ferie hele år rundt. Men vi var 5 medlemmer, der dukkede op på Roskilde havn.
 
Solen skinnede fra en næsten skyfri himmel. Helge var turleder til Vejsende, Strøby Egede. Helge førte os på nogle små snørklede veje, gennem mange små byer frem til vores mål - (godt vi ikke skulle den sammen vej hjem på egen hånd).
 
Vi havde en hyggelig aften på bænken med vores drikkelse og småkager. 
 
Tak til Helge for en fint tur, og til alle fremmødte for en dejlig aften.
 
Alan
   
   
6. juli 2022
 

Hej,

Engang imellem har jeg erfaret, at nimbusser kan være lidt ligesom mennesker. Tiden var inde for de 6 nimbusser til at få startet deres motor, men der var lige én, der var genstridig. Med lidt overtalelse kom den i gang, og vi kørte fra Roskilde havn.

Alan førte an ud ad byen mod Vindinge, men så langt nåede vi ikke. Vi kørte på Øde-Hastrup vej mod Vor Frue og Kamstrup. Oprydningen efter Roskilde Festival var ikke helt færdig endnu - kunne vi konstatere. Efter Kamstrup, kørte vi mod Darup. Her fandt vi ud af, at alle 6 nimbusser ikke var med. Der skulle lige lidt batteriskift til, og så var vi igen 6. 

Efter Darup kørte vi igennem Gøderup inden vi drejede mod Roskilde. Ruten gik ad nogle små veje igennem Roskilde, indtil vi nåede frem til målet. Her var der dækket op på terrassen med nybagte boller og kage (med flødeskum til).

Tak for en hyggelig aften. 

Alan

   
   
3. juli 2022
 
Dagens hændelser
 
Seks medlemmer på lige så mange Nimbusser mødte op på Roskilde havn, hvor der var ryddet pænt op efter gårdsagens cykelarrangement. Af disse seks var der så at sige dobbelt op til de fire, idet de alle bor betydeligt tættere på dagens destination end på Roskilde havn.
 
Dagens destination var Haaning Collection i Bagsværd, og anledningen var klubbens 34 års fødselsdag. Helge førte an ad veje, som krævede såvel betydeligt lokalkendskab som mange gearskift. På en eller anden måde nåede vi frem til Værløse Flyveplads. Den er imidlertid nedlagt, så flyvetur blev det ikke til, men området viste sig også velegnet til indtagelse af frokost.
 
Videre ad diverse (vild)veje til Bagsværd og Haaning Collection, hvor billetsælgeren - efter at vi havde betalt!! - kunne meddele, at de ikke har nogen Nimbusser. Det er nu ikke helt rigtigt. Den Nimbus, de har, er bare ikke ret stor.
 
Nimbusser eller ej, så er Haaning Collection et sted, som man bare ryger på røven over. Bilerne og motorcyklerne ligner måske nok dem, man ser andre steder, men det hele er helt vildt flot præsenteret. En væg er plastret til med ikke mindre end 11.000 modelkøretøjer. Vi talte efter, og den er god nok!
 
Klubben spenderede kaffe og fødselsdagskage til de fremmødte, og efter mere bilkiggeri og almindelig hyggesnak kørte vi hjemad. Det var kort sagt en aldeles storartet fødselsdagstur.
 
Erik
 
   

29. juni 2022

Hej,
 
Det var igen en dejlig dag, da klubben skulle ud på de danske landeveje. Vi var 7 medlemmer på 5 nimbusser.
 
Hans Henning og Annette førte os på en dejlig tur. Det var en varm sommerdag, og for Finn og Eva endnu varmere. Bagbremsen blev lige varm nok, at der begyndte at komme røg op. Udfordringen blev hurtig rettet, og vi kunne køre videre.
 
Brorfelde Observatorium er et flot sted og der sker nye tiltag, som bl.a. Helge og Erik skulle kigge nærmere på. Derefter var det tid til vores medbragte drikkelse og mad, som vi kunne nyde på Annettes dug.
 
Vi var ikke de eneste der var ude og nyde vejret. På vej hjem, var der 3 luftballoner i denne flotte blå himmel.
 
Alan

 

22. juni 2022

Et beskedent antal medlemmer - tre stk. - på lige så få Nimbusser mødte op på Roskilde havn. Den gode nyhed er, at en af de tre var vores nye medlem Ivan Olesen, som hermed fik sin debut som onsdagskører i klubben. Velkommen til Ivan.

Der var Ø-dag og hermed ikke nogen på forhånd fastsat destination. Vi blev enige om at køre til Hvalsø, og undertegnede fik i opdrag at føre kortegen dertil ad små veje. Det blev via Kattinge-Herslev-Trællerup-Gevninge-Abbetved-Kirke Såby-Vester Såby-Tadre Mølle og Soderup. Det sidste lille stykke frem til bænken ved søen blev tilbagelagt på cykelsti. Efter kaffe og hyggesnak kørte vi hjemad, denne gang via Kisserup og Lejre.

Erik

   

15. juni 2022

 

Fire medlemmer på fire Nimbusser + et medlem på en MC af ubestemmelig proveniens mødte op på Roskilde havn. Vi kørte ad en snørklet bagvej via Svogerslev, Lejre, Særløse, Ny Tolstrup, Atterup, Mortenstrup, Jystrup, Egemose, Snekkerup og Borup til Kimmerslev sø, hvor der var almindelig hygge. Så kørte vi hjem igen, dog ad lige og direkte veje.

Erik

8. juni 2022

Hej, 

Bjarne H var turleder og medarrangør for klubbens besøg hos Ebbe Carmel.

Bjarne snød lidt. Ja man kunne sige, at hans køretøj var luftkølet (en åben VW Beetle).

Hr. Carmel og familie har så mange specielle biler og motorcykler og diverse andre samlinger, at de er ved at bygge en ny lagerhal på 170m2, så der kan være mere plads omkring køretøjerne.

Det må siges, at han har styr på tingene, og hans renoveringer af diverse køretøjer er værd at se og at høre om.

Tak til Hr. Carmel og Bjarne for en dejlig aften.

 

Mvh.

Alan

   
   

5. juni 2022

 

Rundt regnet tre snese Nimbus-folk fordelt på rundt regnet to snese Nimbusser mødte op hos Preben Herskind i Gislinge til dette års Store Køredag. Ikke alle var fra Roskilde, men vi var pænt repræsenteret. Vejret var godt og vel med os. Diverse lag tøj under køredragten måtte i dagens løb afføres, og alligevel svedte man tran.

Efter morgenmaden hos Preben begav vi os i en laaaang kortege ud på landevejene til formodet ærgrelse for travle bilister, der gerne ville udenom. Men imponerende så det ud. Turen gik via Munkholmbroen op gennem Hornsherred til Svanholm, hvor der var indlagt en pause. På Svanholm holdt man en lille festival, og her kunne vi enten lytte til en meget feministisk feminist på scenen, eller vi kunne gå rundt og snakke med de andre Nimbus-folk. Fra Svanholm videre op til Arresø, hvor der var frokostpause. Undervejs skete et mindre uheld, idet en Nimbus-kører med sidevogn ikke helt fik taget bestik af vejforholdene. Han endte et stykke inde i en rapsmark og måtte hjælpes tilbage på vejen igen. Såvel Nimbus som fører og passager slap uskadt. 

Fra Arresø videre til TimeWinder nær Hundested, hvor der var gratis adgang for førere af veterankøretøjer. TimeWinder beskriver sig selv som en nostalgi-festival, og det ikke skudt ved siden af. Gamle biler, fly og anden mekanik. Tøj og musik fra en svunden tid. Nostalgisk camping og sågar en spejderlejr fra dengang, da undertegnede gik i korte bukser. Tjikkerlikker. 

Sidst på entermiddagen hjemad igen. En flot tur på en flot dag.

Erik

 
 
 

1. juni 2022

Hi,

Vi var 2 medlemmer der mødes på Roskilde havn. Ifølge DMI skulle det holde tørt, men der var nogle sorte skyer. Vejret kunne vi ikke klage over, det var en dejlig aften, og ikke en regndråbe mærkede vi. 

Annette førte an, og vi sat kursen mod Jægerspris. Annette var god til at finde en rigtig fin rute på mange små og hyggelige veje igennem mange små byer.

Susanne & Flemming tog imod alle os der var taget på onsdags tur. Kirsten & Bjarne + 1 var også mødt frem. Susanne havde bagt dejlige boller og en dejlig citron kage som vi nød i deres orangeri.

Klokken blev lige pludselig mange, som det sker, når der hygges.

Mange tak til Susanne og Flemming for en dejlig aften.

Mvh. Alan

 

PS. Klubben skal på besøg hos Carmel i Grundsømagle - husk termokanden.

   
   

28. maj 2022


Vejrgudinderne i skikkelse af Annette havde lovet tørvejr, da fire medlemmer fordelt på tre Nimbusser satte kursen mod Sporvejsmuseet ved Skjoldenæsholm, hvor man denne lørdag holdt veterantræf. Løftet om tørvejr blev holdt - i hvert fald stort set NÆSTEN. 

Fremmødet af veterankøretøjer var forholdsvis beskedent, og vi var de eneste tohjulere. På et tidspunkt blev vi dog suppleret af endnu en Nimbus. Klubbens tidligere medlem Peter Noes arbejder som frivillig på Sporvejsmuseet, og han kom forbi på sin militær-Nimbus. Senere viste han os rundt på værkstedet, hvor mange restaureringsprojekter er i gang. Bl.a. er man i gang med en Düsseldorfer, som i sin tid kørte i København. Den blev sammen med de øvrige solgt til Egypten, hvorfra den nu er hentet hjem igen.

Til stor fornøjelse for gamle drenge - og sikkert også for yngre - havde fire forskellige modelbaneklubber stillet nogle enorme baneanlæg op i bushallen, og aktiviteten var stor. I den gamle sporvognsremise var der levende 60'ermusik. Vi tog sporvognen til endestationen, hvor vi fik en gang kaffe eller te, og hvor Hans-Henning diverterede med romkugler. De var gode. 

Alt i alt en munter og hyggelig tur. 

Erik

 

 

 

 

25. maj 2022


Det var de tre Nimbusser og ikke de tre Bukkebruser, der med fire medlemmer startede fra Roskilde havn med trolden ved Lynghøjsøerne i Svogerslev som mål. Der er kun få kilometer fra havn til trold, men anført af Alan blev der en god aftentur ad småvejene nord om Roskilde ud af det alligevel. Fra P-pladsen ved søerne var der en længere fodtur frem til trolden, som sidder og fisker så pænt. Som det blev bemærket, var der lige så langt tilbage igen, hvilket afstedkom et forslag om at omdøbe klubben til Roskilde og Omegns Nimbus- og Vandreklub. Skyerne var noget truende, da vi begyndte hjemturen. Forhåbentlig er alle nået hjem i tør behold.

Erik

 Fire trolde

 

18. maj 2022


Hi alle sammen,

Der er sket. Årets første onsdagstur. 

Det var meget tydeligt, mens vi ventede på klokken blev 18.30, at Domkirken fyldte skylinen. Et dejligt syn.

Vi var 5 nimbusser med 7 medlemmer, der skulle nyde det godt vejr, og hinandens selskab på vores nimbusser. Hans Henning blev turleder, som han klarede til UG.

Det var vores første fælles tur og ikke alle nimbusser var helt klar. Den ene Nimbus nåede frem til den allerførste rundkørsel, da den skulle holde en pause. Men ejeren fik den fikset og var overbevist om, at den altså skulle ud og kører med de andre Nimbusser.

Vi nød vores medbragte kaffe og mad/sandwich.

Tak for en dejlig aften.

Der er sket nogle ændringer i onsdagstur kalenderen, så husk at kigge på vores hjemmeside.

Mvh.

Alan

   

13. maj 2022

Vejrudsigten lød på regnbyger. Alligevel mødte 2 nimbusser og 3 medlemmer op til løvspringsturen på Store Bededag. 

Ad små veje langs fine gule rapsmarker kørte vi gennem Odsherred til Hørve. Her var der samlet ca. 240 motorcykler, som kørte i optog til åbningen af Sommerland Sjælland. Fint arrangeret af Odsherred Touring Klub. 

Da vi nåede til sommerlandet brød solen frem, og det blev perfekt vejr til at spise den medbragte frokost.

På hjemturen undgik vil regnbygerne, men vejene var våde. Min Nimbus begyndte omkring Roskilde at tabe motorkraft og køre ujævnt. Da jeg nåede hjem konstaterede jeg, at en af ventilstilleskruerne på indsugningen var raslet løs og kontramøtrikken faldet af. Håber ikke motoren har taget skade ved at køre det sidste stykke på 3 cylindre. 

Hilsen 

Helge

Ost-og rødvinsaften fredag den 25. februar 2022

 

Hej alle,

Klubbens første indendørs arrangement i over 2 år.

DNT har kontaktet de lokale Nimbus klubber rundt om i landet med tilbud om, at Kim Scholer kunne give et gratis foredrag. Roskilde og omegns klub har derfor inviteret til foredraget, hvor Tove og Flemming dækkede bord til med diverse oste osv.

22  medlemmer og gæster hørte Kim fortælle om hans tur tværs over America på en MZ’er, de mennesker han mødte, museer han besøgte og hans oplevelser. 

En stor tak til Tove og Flemming, til alle der hjalp til og dem der kom for vi alle sammen kunne have en god aften.

Mvh. Alan