Generalforsamlingen i 2020 blev aflyst på grund af Coronavirussen, og bestyrelsen har udsat generalforsamlingen til afholdelse i 2021.

Mandag d. 30. marts 2020 kl. 19.00

I Byens Hus, Stændertorvet 1, 4000 Roskilde

Lokale: Under gulvtæppet, kælder

Indgang: på bagsiden af det gl. rådhus, inde i hjørnet, nogle trappetrin ned.

Dagsorden i flg. vedtægterne.

1. Valg af dirigent og stemmetællere.
  2. Formandens beretning.
  3. Fremlæggelse af revideret regnskab.
  4. Fastsættelse af kontingent for 2021, bestyrelsen foreslår uændret kontingent.
  5. Indkomne forslag / vedtægtsændringer.
  6. Disse skal være bestyrelsen i hænde senest en uge før generalforsamlingen.
  7. Valg af bestyrelsesmedlem for 2 år. På valg er:          Helge Kjellander – modtager genvalg
  8. Valg af suppleant for 1 år. På valg er: Kristian Harly – modtager genvalg
  9. Valg af kasserer udgår jvf. Generalforsamlingen 2019 er kasseren p.t. valgt for 2 år.
  10. Valg af revisor for 1 år. På valg er: Flemming Ovesen – modtager genvalg
  11. Eventuelt:

Efter generalforsamlingen, er klubben vært for en ostemad samt kringle med tilhørende øl/vand samt kaffe/te.

Tilmelding til Annette Larsen senest d. 25. marts kl. 18.00 på tlf./sms 4015 1381 eller på mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den., dette af hensyn til bestillinger samt borde/stole.

Vel mødt.

Bestyrelsen for Roskilde og Omegns Nimbusklub.