Roskilde og Omegns Nimbusklub

Generalforsamling 2019

Formandens beretning

Som formand, vil jeg gerne takke bestyrelsen for Roskilde og omegns Nimbusklub for det gode samarbejde og støtte i 2018.

Jeg vil også gerne takke medlemmerne for deres støtte omkring arrangementer og onsdagsturene. Vi har aldrig haft så godt vejr til at lufte vores Nimbusser i.

I anledning af Klubbens 30 års jubilæum, havde vi en dejlig dag, som startede i Roskilde, hvor vi kørte til Egholm museum ved Egholm Slot som vores første mål. Der var arrangeret en turguide som fortalte om de mange udstillede artikler. Bl.a. den fine Nimbus fra krigens tid. Der var mange display kabinetter fra 2. verdens krig tid, jagt og Amerikansk western tema. Ufattelig mange våben var på display, også dem produceret i Danmark.

Turen gik videre til Gerlev Kro & Hotel, hvor vi var 18 til bords. Der var en meget fin buffet, som vi nød.

Nytårstaffel i begyndelse af 2019 holdt vi i lokaler, i Byens Hus hvor vi var 16 deltagere. En dejlig eftermiddag, hvor tiden gik alt for hurtig. Det havde desværre været lang tid siden vi sidst havde mødtes, da klubben måtte aflys vores ”Vin og Ost arrangement, i efterår 2018.

Vi har mødt trofast hver onsdag på Roskilde Havn til hyggeligt samvær og køreture, men det ville ha' været dejlig med flere Nimbusser. Vi har været på nogle kendte og bestemt nogle nye steder, med ny turleder - dejligt. Jeg vil gerne opfordre medlemmerne af klubben til at komme med tur forslag og være med som turleder. Det er ikke så svært at fine dejlige steder i Danmark.

Som nyhed i 2018, havde Helge planlagt nogle længere køreture, enten lørdag eller søndag, afhænge af vejret. Klubben håber på tilslutning igen i 2019 til nogle ture.

Og i 2018, var klubben med for den første gang til at åben ”Sommerland Sjælland”.

Det kan godt være at vi skal være bedre til at invitere andre lokale Nimbus klubber til en fælles tur/udflugt, eller omvendt.

Klubben var igen vel repræsenteret da Preben Herskind inviterede til morgenhygge inden de mange Nimbusser kørt igennem den Danske landskab.

Klubben var også godt repræsenteret til DNT’s landstræf. Da Landstræf 2018 blev holdt i Andelslands-byen Nyvang ved Holbæk. I år var der arrangeret et kæmpe optog fra Landstræf til Peter Bangs Vej. Der var et lille opsamlings punkt ved RUC i Roskilde. Det var ”vildt”. Mange folk stoppede op og vinkede, tog billeder eller videoer på deres mobiler. Aldrig har så mange set så mange Nimbusser på en gang. Selv Tove og Fleming fra Klubben nåede at komme på forsiden af den lokal avis.

Klubben har fået en gave bestående af diverse Nimbus bøger. Planen er at de kan lånes af medlemmer.

Til sidst, vil jeg gerne ønske alle en rigtig god og sikker Nimbus sæson.