Roskilde og Omegns Nimbusklub

Generalforsamling 2022

Formandens beretninger.

De sidste par år har været noget anderles end de plejer at være, både i klub niveau, men også i Danmark såvel hele verden. Det ser ud til at Europa og resten af verden ikke er færdige endnu.

Jeg vil gerne takke både de bestyrelsesmedlemmer og klubmedlemmer for den support de har givet klubben over de sidste par år. Det er ikke altid nemt at få det hele til at køre som smørret; nogen har familie, eller et krævende job, andre fritidsinteresser, såvel at passe på helbredet. 2 af klubbens medlemmer er blevet alvorlig syg, hvor vi håber det kan gå dem så godt som mulig. Desværre mistede vi Ib Smith sidst i 2021. Ib havde været et medlem i mange år og havde kørt rigtig mange kilometer sammen med Kirsten på Nimbussen.

Diverse indendørs arrangementer måtte vi ikke holde de sidste par år pga. Corona. Klubbens nimbusser har ikke bare stået stille. De har været ude på de danske landeveje de sidste to år, om onsdagen. Nogen onsdage var vi få, andre gang, og en onsdag jeg kan huske, var vi 18 medlemmer der mødt ved Roskilde havn. Og lige den aften var politiet på kontrol visit, da der ikke måtte samles mere end ti mennesker sammen udenfor. Heldigvis, næh lovligvis stod vi i to grupper og hygge snakket inden vores fælles tur.

Helge igen i 2021, havde arrangeret en tur Isafjorden rundt, hvor vi benyttet de 4 færger: Hammer-Bakke-Øro, Øro-Holbæk. Rørvig-Hundested og Sølager-Kulhuse. En rigtig hyggelig dag med godt vejr og godt selskab.

Jeg vil gerne ønsker alle en god sommer, med masser af kilometer på sin Nimbus.