Roskilde og Omegns Nimbusklub blev stiftet den 9. januar 1988. Vi optager personer, der ejer eller bruger af en Nimbus og andre, hvis hjerte brænder for dette stykke unikke danske kulturhistorie.

Klubbens formål er teknisk hjælp medlemmerne imellem og kammeratlig samvær omkring den danske motorcykel Nimbus.

Der er i dag er registreret godt 4.000 Nimbus motorcykler i Danmark. I Roskilde og omegns Nimbusklub er der både solo motorcykler og motorcykler med forskellige sidevogne.

Klubbens møder bliver holdt i Byens Hus, Stændertorvet 1, Roskilde - midt i den historiske bymidte.

Interesserede i klubben kan ringe eller sende en email til en fra bestyrelsen, se under menuen Klubben, Bestyrelsen.

Årlig kontingent er 200 kr. Ønsker du, at din  ægtefælle eller samlever bliver optaget som ligeberettiget medlem med stemmeret etc., betaler ægtefælle/samlever 100 kr. årligt i kontingent.