I efteråret 2017 afholdt klubben ost- og rødvinsaften. Lisbeth Pedersen holdt foredrag om den spændende tur, hvor hun og hendes mand Knud Erik Pedersen havde kørt Island rundt på Nimbus.

 

23-9-17 Løvfaldstur til Kullen

Vi var 6 medlemmer fra klubben, der stod tidligt op. To mødtes på Roskilde havn. På vejen samlede vi 3 op ved Slangerup og den sidste stødte til i Helsingør. Vi sejlede med den nye elektriske færge til Helsingborg. Vi var ikke de eneste MC'er på færgen. Der var rigtig meget bygge-/vejarbejde i Helsingborg. Vi kørte op ad kysten og holdt en pause i Mølle, en rigtig hyggelig havneby. Vores "MC-venner" fra færgen kom også forbi Mølle. Vi forsatte vores tur til Kullen, hvor vi spiste frokost, nød udsigten og vores hyggelige selskab. Her mødte vi også en del danskere, som viste interesse for vores Nimbusser. Vi møde igen vores "MC-venner" fra færgen og så 3 danske Harley Davidsen motorcykler, som var parkeret ved siden af os.

Turen hjem gik lige så godt, indtil vi nærmede os Helsingborg, hvor Helge desværre fik en punktering på baghjulet. Efter et par forsøg på at lappe dækket opgav vi og ringede efter vejhjælp.

Ellers en rigtig dejlig dag i godt selskab.
   
   
   
  

30-8-17

Vi måtte lave om for vores planer om med at grille ved Herslev havn pga. vejrudsigten. Annette tilbød deres overdækkede terrasse og gasgrill. Vi havde en hyggelig aften - og nej, vi blev ikke våde.

   
  

23-8-17

Vi havde en god tur, hvor vi hyggede os på en bænk ved et gadekær ved kirken i Hestedøster.

7 var med og havde en rigtig god aften.

På vej hjem mødte jeg et par store traktorer, og når sådan en kommer med fuld fart gennem et sving, er der ikke meget plads til andre på vejen.

På onsdag, er det vores sidste onsdagstur, hvor vi regner med at grille vores medbragte kød. Husk også at medbringe tilbehør.

Der er også plads til at få en dukkert, hvis du er til det. ?

 

16-8-17

Vi var igen heldige med vejret. 7 medlemmer var fremmødt på 6 motorcykler.Jens ført os igennem de små veje frem til Køge, hvor vi kørte under den nye tunnel. Det var dejlig ikke at vente på togene og trafiklys signal for at komme fra den en side af Køge ned til marina- og havneområdet.Nogle havde medbragte snak og drikkelse og andre skulle bare se om isen stadigvæk smagte godt - jeps den gjorde den. ?Dejlig at se så mange til onsdagstur

   
   
 

9-8-17

Der mødte 5 nimbusser og en scooter på Roskilde havn. Den ene nimbus kørte ikke med på turen, fordi føreren skulle hjem og spise aftensmad.

Vi andre kørte en tur over landet og nåede frem til Salvadsparken. Et smukt sted ved fjorden, hvor der også var et par sheltre.

Der blev desværre ikke taget billeder fra turen.

2-8-17

Vi var 6 nimbusser af sted på en dejlig tur til Jyllinge havn, hvor vi nød en dejlig sommeraften.

   
  

19-7-17

Vejret var perfekt til vores tur. Vi var 9 medlemmer og 7 maskiner, der kørte fra Roskilde havn.

Danmark er et dejligt land. Det ser vi gang på gang, når vi er ude og køre om onsdagen. På vejen ud af Gevninge mod Borrevejle blev vi pludselig mange, idet andre motorcykelister også var ude og køre - vi blev måske 15 maskiner, der kørte et stykke tid samme med nimbussene foran.

Da vi kom frem til vores destination, mødte vi meget heldigt et "vedligeholdelses-hold", som passede et af teleskoperne. Vi fik lov til at komme ind og se og høre lidt om teleskopet, stjerner, planeter og sikkerhed omkring at kigge direkte mod solen.

Vi fandt et par bænke, hvor vi kunne hygge os med vores medbragte te/kaffe osv.

En dejlig aftentur. ?

Brorfeldes Astronomiske Vennekreds afholder foredrag, hvor der også er mulighed for at se stjerner og planeter gennem teleskopet. Du kan læse mere om deres tilbud på brorfelde.eu og på Brorfeldes officielle hjemmeside brorfelde.dk

   
   
  

12-7-17

Tja, hvad skal jeg sige. Det var bestemt ikke nemt at vide om vejret ville hold tørt eller om det lokalt ville regne. Jeg var i Havdrup i tirsdags, hvor der kom 10 dråber, mens der i Roskilde kom både torden og meget regn.

5 medlemmer mødte op på Roskilde havn og hyggesnakkede indtil vi skulle køre. Helge ført an, og Søren og jeg fulgte efter på en dejlig tur til Buresø, hvor vi forsatte hyggesnakken og nød hjemmebagt chokoladekage.

Vi talte bl.a. om sikkerhed ude på landevejene, især når vi er mange ude og køre, og tips til at holde gruppen sammen.

Desværre nåede vi ikke at afprøve vandet i badesøen.

En dejlig aften, med fint vejr. ?

   

5-7-17

Vi var 7 medlemmer på 5 Nimbusser der nød det gode vejr den 5. juli 2017

Turen gik til "Rosenhaven" ved Gerlev. Hans-Henning var turleder. Vi kørte på de små veje til Frederiksund og over Kronprins Frederiks Bro til Rosenhaven.

Vi blev mødt af roser med mange forskellige farver og med rigtig mange forskellige navne. Haven bliver passet og plejet af frivillige.

  
28-6-17

Hermed lidt om vores nimbustur, som gik til Pandekagehuset på Dyndet.

På turen deltog 6 nimbusser og 9 medlemmer.

Roskilde festival var også godt i gang denne dag, så den nemmeste og måske den smukkeste vej ud af Roskilde var gennem Kattinge og Kornerup til Lejre.

Fra Lejre kørte vi gennem Ny Tolstrup og Atterup Huse til Jystrup. Herfra kørte vi gennem Næbs Mølle til Ortved og fortsatte ned gennem Værkevad til Kværkeby. Herfra videre til Vigersted og Borup - og fra Borup til Pandekagehuset på Dyndet. Rigtig flot tur som Jens havde planlagt.

Pandekagehuset indstiller salg af pandekager kl. 17.30, så det nåede vi heller ikke i år. Dette blev på en god og praktisk måde løst af Kirsten, som medbragte lune og velsmagende pandekager til alle.

Tusind tak for det meget fine initiativ.

   
   

21-6-17

På årets længste dag gik turen til Vejs Ende i Strøby Ladeplads.

På turen deltog 6 nimbusser og 8 medlemmer.

Fra Roskilde Havn kørte vi gennem følgende lokaliteter:

Vor Frue, Kamstrup, Brordrup, Gadstrup, Ramsølille, Ørsted og Havdrup.

Turen fortsatte gennem Kirke Skensved, Lille Skensved, Højelse, Store Salby og Lille Salby.

Herfra videre, med kik til den nyopdagede vikingeborg "Ringborgen",

nåede vi til Køge. Fra Køge fortsatte vi til Strøby Egede, og herfra til

Vejs Ende i Strøby Ladeplads, som var turens mål.

Her nød vi vores medbragte lækkerier, og nød udsigten over Køge Bugt.

   

17-6-17

På vores lørdagstur til NKT-museet og Odsherred Brandmuseum deltog 3 nimbusser med 4 medlemmer. Vi havde en dejlig tur ad små snoede naturskønne veje og i et meget fint solskinsvejr.

NKT har været en af Danmarks største industrivirksomheder, der producerede en bred vifte af produkter bl.a. kabler, søm og skruer, Nimbus motorcykel, Nilfisk støvsugere og stikkontakter. NKT museet hed tidligere "Elektroteket" og lå i Brøndby.

Vi var selvfølgelig mest interesserede i at se udstillingen af motorcyklen, men vi blev skuffede for der var kun udstilling af kabler. Vi fandt dog en planche med et billede af kakkelovsrøret og humlebien. Brandmuseet havde derimod en fin udstilling af gamle brandkøretøjer mv.

Efter museumsbesøget kørte vi til kaffestuen i Asnæs, som det fremgår af billederne.

   
   

14-6-17

Vi var ti, der nød en hyggelig aften på Sengeløse kro. Diverse køretøjer med to, tre og fire hjul var mødt frem. En anden måde at sige det på, så var der solo - og sidevogns Nimbusser samt en bil.

Vi kørte uden om Roskildes "stjerne" cykelløb, men nogle mødte dog cykelister på vej til Roskilde havn. Turen gik forbi Trekroner, igennem Marbjerg, forbi Fløng og videre til Soderup, igennem Vasby til vores destination Sengeløse Kro.

Som du kan se, var der på parkeringspladsen andre en Nimbusser at kigge på.

  

31-5-17

6 Medlemmer "blæste" på vejret, eller var det omvendt.

Vi bestemte os for at tage en mindre tur, og ikke køre til Tadre Mølle som planlagt.

Inden vi kunne køre fra Roskilde havn, blev vi sat på svendeprøven, idet at en af nimbusserne måske var imod at køre i blæsevejret. 4 hjerner er bedre en 1, og vi fik med fælles hjælp overbevist den nimbus om, at den skulle bare ud og køre.

Turen gik over Svogerslev til Kattinge, Herslev, Gevninge og tilbage til Stændertorvet midt i Roskilde, hvor vi nød vores medbragte drikkelse og lidt til den søde tand.

Men Roskilde er også en by, hvor der er plads til alle.

   
  

24-5-17

Onsdag morgen var det ikke særlig oplagt, at vi skulle havde en god aften til vores tur. Men solen nåede frem, da vi skulle mødes på Roskilde havn.

Vi var 9 skinnende Nimbusser både solo og med sidevogn og 12 mennesker.

Hans Henning viste vejen frem til Ejby-Ådale ad mange små veje og mindre små veje. Nogle gange var vejen ikke meget bredere end en nimbus med sidevogn.

Vi havde en dejlig aftentur med medbragt kaffe ned ved vandet.

   
   

17-5-17

Vores nimbustur til Holbæk havn den 17. maj var en dejlig tur på årets måske første sommeraften.

På turen var vi 6 personer fordelt på 4 nimbusser.

I Holbæk havn kunne vi købe nogle store og flotte is til 30 kr.

Jens har taget et stemningsbillede fra Holbæk havn.

  
   

12-5-17

Det er tid at ligge pudsekludene væk, og få startet motoren.

I år har vi haft et nyt tiltag, hvor vi var med til åbningsdagen af Sommerland Sjælland.

Vejret var bare godt, så vi havde en god tur. Vi var nogle, der startede på Roskilde havn og kørte ud til Munkholmbroen. Der mødte vi de restende medlemmer/medlemmers familie, som havde tilmeldt sig.